Google hledávání na tomto webu:

   

Příprava pokrmů se studentkami Hotelové školy z Mar. Lázní
 

V pátek 25.května třída 5.B v rámci pracovních činností připravovala pokrmy studené kuchyně s mistrovou odborného výcviku M. Beckovou a studentkami K. Strýčkovou a S. Fedincovou. Rozdělili jsme se do 4 skupin a paní Becková nám vysvětlila, co bude každá skupina připravovat pod vedením studentek. Připravovali jsme: rajčata plněná nivovou pomazánkou, plněné papriky vajíčkovou pomazánkou, okurky s rybí pěnou a chuťovky z rohlíků s mrkvovou pomazánkou. Příprava pokrmů nás moc bavila a všechny skupiny byly pochváleny za snahu. Co jsme si vyrobili, jsme si i s chutí snědli. Nejvíce nám chutnaly chuťovky s mrkvovou pomazánkou. Určitě ji připravíme i doma a překvapíme rodiče s dobrou večeří.

(L. Pirošíková)

   

Aktuality

SOK - plavání (1. stupeň)

EKOTÝM: EKOTÝM – ZŠ JIH

Ředitelské volno

Projekt "SE SOVIČKOU VE ŠKOLE - 4. C a 4. D

EKOTÝM: Zelená akce vybudovala chodníček - o 4 roky a 6 měsíců později

Halloween

EKOTÝM: Webové stránky pro členy ekotýmu

Městské muzeum: Mariánské Lázně 1989: 30leté vzpomínky + Příběhy našich sousedů

Škola nestávkuje.

Projektový den 3.A - vykrajování dýní

Aktuality 2019/2020
Aktuality 2018/2019
Aktuality 2017/2018
Aktuality 2016/2017
Aktuality 2015/2016
Aktuality 2014/2015
Aktuality 2013/2014
Aktuality 2012/2013
Aktuality 2011/2012
Aktuality 2010/2011

 
         
 

Za tuto stránku zodpovídá: L. Pirošíková

    © Škola JIH Mariánské Lázně